Menu Reserveren

Nieuws

Take Away

Geplaatst: 12-04-2021

Ivm de voortdurende coronacrisis zijn we gestart met Take Away

Lees verder

Komt u genieten van een heerlijk kerstmenu op 1e kerstdag?

Geplaatst: 03-11-2018

Het is alweer november en de eerste nachtvorst is een feit! Dat betekent voor velen dat de voorbereidingen voor de feestdagen zijn begonnen. Zo ook bij ons. Het kerstmenu is klaar en over een paar weken hullen we onze brasserie weer helemaal in kerstsfeer!

Lees verder

GOED NIEUWS!!!

Geplaatst: 18-05-2021

Gelukkig hebben we weer goed nieuws gekregen en mogen we onze openingstijden verruimen....

Lees verder

Ook voor een feest, barbecue of brunch bent u welkom bij 't Turfke

Geplaatst: 21-08-2019

Naast een heerlijke lunch of diner, is 't Turfke met al haar faciliteiten ook een zeer geschikte locatie voor een feestje, een teamdag of een vriendenuitje. Van 1 activiteit tot een compleet verzorgde dag. Lekker genieten en smullen van allerlei lekkers! Van een barbecue tot een uitgebreide brunch!

Lees verder

’t Turfke ideaal startpunt wandeling natuurgebied Starkriet

Geplaatst: 01-12-2018

Heeft u natuurgebied Starkriet al ontdekt? Het ligt in onze achtertuin! Dat maakt onze brasserie een ideaal startpunt voor een bezoekje aan dit bijzondere gebied. Ook in deze maanden is het een mooie plek om te wandelen en te zijn. Het kan er wel wat nat zijn, dus laarzen aan!

Lees verder

Er komt een midgetgolfbaan!

Geplaatst: 03-10-2018

Bij de prijsuitreiking van de namenwedstrijd voor de speeltuin verklapten we het al! Binnenkort starten we met de aanleg van een gloednieuwe 18 holes midgetgolfbaan die we realiseren in samenwerking met Camping de Peelpoort en de Peeltram.

Lees verder