Menu Reserveren

Midgetgolf de Peelpoort

Midgetgolfen is OPEN.
Maandag t/m Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
10:00 - 12:00


Koffie - Thee - Frisdrank - Versnaperingen
zijn bij de receptie van Camping de Peelpoort verkrijgbaar.

 

18 holes en voor ieder wat wils
Begin 2019 hebben we samen met camping de Peelpoort een gloednieuwe 18 holes midgetgolfbaan geopend! We hebben bewust gekozen voor een baan die zowel geschikt is voor een gezellig potje golf, als voor diegenen die professioneel met de sport bezig zijn. Van jong tot oud, iedereen is welkom en kan zich hier prima vermaken op leuke en uitdagende banen. Benieuwd naar de indeling van de golfbaan? Klik dan hier. U golft bij ons al voor € 7,50 per ronde (vanaf 13 jaar) Kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 4,00 per ronde van 18 holes.

Bogey
Elke baan is zo gemaakt dat de bal met twee, drie of vier slagen in de hole te spelen is. Dit aantal noemen we een bogey. Voor elke hole is op de scorekaart precies te zien in hoeveel slagen men bij de hole kan zijn.

Ideaal voor een uitje met vrienden, familie, collega’s of de kinderen
Een potje midgetgolf is ideaal voor een uitje met de buurt, familie, vrienden, collega’s of bijvoorbeeld een kinderfeestjes. Midgetgolfen is een sport voor jong en oud. En wilt u meer? Ook dat kan. U kunt het midgetgolfen natuurlijk ook combineren met nog meer activiteiten. Door onze samenwerking met Brasserie ’t Turfke,  en lokale collega-ondernemers is er heel veel mogelijk. Na het midgetgolfen heerlijk eten, een bbq? of wellicht een frietwagen?, misschien nog even spelen in de speeltuin of een rondje op de solex? Geen enkel probleem. Desgewenst kunnen we dus ook dagvullende arrangementen aanbieden, eventueel inclusief een overnachting op camping de peelpoort. Denk hierbij ook eens aan een teambuildingsdag waarbij wij middels diverse activiteiten uw team weer in optimale conditie brengen, maar natuurlijk ook voor uw personeelsfeest zijn wij bij uitstek de locatie waar wij uw personeel gastvrij een onvergetelijke dag bezorgen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden neem dan contact met ons op onder het genot van een overheerlijk brabants bakske koffie bespreken wij graag met u de mogelijkheden. 

 

 

Een optelsom van omstandigheden heeft ons doen besluiten dit seizoen onze deuren helaas niet te openen!
Wij doen ons uiterste best hier z.s.m. verandering in te brengen.

 

!TE HUUR!
De Brasserie, sfeervol en modern ingericht biedt plaats aan circa 80 bezoekers. Daarnaast kunnen er zeker nog 100 personen plaatsnemen op het ruime terras. Het terras is makkelijk uit te breiden met nog eens 50 zitplaatsen.

 

 

Midgetgolfen is OPEN.
Maandag t/m Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
10:00 - 12:00


Koffie - Thee - Frisdrank - Versnaperingen
zijn bij de receptie van Camping de Peelpoort verkrijgbaar.