Menu Reserveren

Midgetgolf de Peelpoort

Midgetgolfen is OPEN.
Tijdens de openingstijden van de brasserie. 

18 holes en voor ieder wat wils
Begin 2019 hebben we samen met camping de Peelpoort een gloednieuwe 18 holes midgetgolfbaan geopend! We hebben bewust gekozen voor een baan die zowel geschikt is voor een gezellig potje golf, als voor diegenen die professioneel met de sport bezig zijn. Van jong tot oud, iedereen is welkom en kan zich hier prima vermaken op leuke en uitdagende banen. Benieuwd naar de indeling van de golfbaan? Klik dan hier. U golft bij ons al voor € 7,50 per ronde (vanaf 13 jaar) Kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 4,00 per ronde van 18 holes.

Bogey
Elke baan is zo gemaakt dat de bal met twee, drie of vier slagen in de hole te spelen is. Dit aantal noemen we een bogey. Voor elke hole is op de scorekaart precies te zien in hoeveel slagen men bij de hole kan zijn.

Ideaal voor een uitje met vrienden, familie, collega’s of de kinderen
Een potje midgetgolf is ideaal voor een uitje met de buurt, familie, vrienden, collega’s of bijvoorbeeld een kinderfeestjes. Midgetgolfen is een sport voor jong en oud. En wilt u meer? Ook dat kan. U kunt het midgetgolfen natuurlijk ook combineren met nog meer activiteiten. Door onze samenwerking met Brasserie ’t Turfke,  en lokale collega-ondernemers is er heel veel mogelijk. Na het midgetgolfen heerlijk eten, een bbq? of wellicht een frietwagen?, misschien nog even spelen in de speeltuin of een rondje op de solex? Geen enkel probleem. Desgewenst kunnen we dus ook dagvullende arrangementen aanbieden, eventueel inclusief een overnachting op camping de peelpoort. Denk hierbij ook eens aan een teambuildingsdag waarbij wij middels diverse activiteiten uw team weer in optimale conditie brengen, maar natuurlijk ook voor uw personeelsfeest zijn wij bij uitstek de locatie waar wij uw personeel gastvrij een onvergetelijke dag bezorgen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden neem dan contact met ons op onder het genot van een overheerlijk brabants bakske koffie bespreken wij graag met u de mogelijkheden. 

 

 

Per 1  mei is brasserie 'T Turfke geopend

 

Maandag gesloten

Dinsdag/woensdag/donderdag 10.00u tot 16.00u

Vrijdag/zaterdag/zondag 10.00u tot 20.00u

 

Donderdag 9 mei van 10.00u tot 20.00u

Maandag 20 mei extra open van 10.00u tot 16.00u

 

 

Midgetgolfen is OPEN.
Maandag t/m Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
10:00 - 12:00